Het radiohuis van Nnieuws ThalsFM zette afgelopen vrijdag zijn deuren wagenwijd open. Heel wat luisteraars van ThalsFM kwamen hun kerstverzoekje persoonlijk aanvragen bij radio-presentator Tam.


George Hanks van Radio Parkies kwam een gedicht voorlezen, en Nnieuws-ThalsFM sterreporter Ludo besprak de hoogtepunten uit het nieuwsjaar 2011.

De organisatoren van het openluchtspektakel 'En waar de Sterre bleef stille staan' gaven uitleg bij de keuze van de bijzondere speellocatie van het stuk bij de jachthaven in Herentals.

De jonge Lorenza, buurmeisje van ThalsFM, zong een fijn liedje en countryliefhebber Swa Woodside vertelde over zijn muzikaal jaar.  Ook veel vrienden van  radio-presentator Tam die vrijdagavond gewoon even binnenbolden om hun Merry X-Mas de ether in te sturen. De Nightride Xmas special wordt zo stilaan een jaarlijkse traditie om te koesteren.

Kerstmis leeft onder de mensen. Nu meer dan ooit wordt er aandacht besteed aan quality time met familie en vrienden.  Er is weer tijd voor het thuisgevoel.

Nnieuws-ThalsFM wenst al zijn luisteraars en lezers een fijne eindejaarsweek.